Rundabasrtun
 

Välkommen att utforska marknadens skönaste bastu

Bastun levereras i byggsats med alla delar färdigbyggda, det enda som behövs vid monteringen är, skruvdragare hammare och vattenpass, ingen yrkeskunskap behövs, lättföljda instruktioner i form av bildspel medföljer.
 
Leveranstiden är ca 3 veckor eller enligt överenskommelse.
 
Bastutunnan kan också med fördel monteras på en flotte så man får en flytbastu och oöverträffad närhet till sjön. Se prislista för flottar här och prislista för bastun här
 
Inget avlopp behövs för utomhusbruk, genom det väl uttänkta och testade trallgolvet utan botten under får man avrinning och ventilation. Inget vatten samlas så bastun har alltid ett fräscht klimat och ingen dålig lukt eller mögel bildas.
Byggmaterialet som används är specialhyvlad och spontad gran av högsta kvalité från norra Finland. Leveranstiden är ca 3 veckor eller enligt överenskommelse. Bastutunnan kan också med fördel monteras på en flotte så man får en flytbastu och oöverträffad närhet till sjön. Inget avlopp behövs för utomhusbruk, genom det väl uttänkta och testade trallgolvet utan botten under får man avrinning och ventilation. Inget vatten samlas så bastun har alltid ett fräscht klimat och ingen dålig lukt eller mögel bildas. Kaminen kommer från Harvia. Skorstenen har 10 års garanti, är rostfri och brandisolerad med en 22 liters vattenvärme (tillbehör) som tar tillvara på spillvärmen. Skorstenen går inne i bastun, därför har vi en energieffektivare bastu som kan hålla värmen i timmar efter att man slutat elda, bastun torkar då och även det bidrar till det goda klimatet.  Montering tar ca 8 timmar och då är bastun klar för användning. Alla delar är färdigbyggda block från fabriken. Dörrar och fönster är färdigmonterade och inglasade i fabriken. Bastupanelen är färdigkapad och paketerad. Underhållsfri takpapper ”shingel” medföljer med tillhörande spik. Nytt för i år är att vi kan leverera färdigbyggd bastu och bastu med helglas i bakväggen. 
OBS! Rundabastun kan även användas som övernattningsstuga.
 
 
o