Beställning

Fyll i beställningen nedan, betalning sker mot faktura som skicka via e-mail.

  Köpvillkor Konsument
  För privatkonsumenter gäller konsumentköplagen samt distansavtalslagen. Du kan läsa mer om dina rättigheter som konsument hos Konsumentverket.

  Åldersgräns för beställningar
  Kunder under 18 år måste ha förmyndares tillstånd för att göra beställningar hos oss.

  Priser och betalning
  Priser anges exklusive / inklusive moms
  Fraktkostnad tillkommer, dock olika för olika produkter.
  Muddringspumpar, fri frakt i Sverige vid samtidigt köpa av pump.
  Vassklippare, fri frakt i Sverige
  Minigrävare, fritt vårt lager i Järfälla
  Bryggor och Flottar, fraktkostnad tillkommer.
  LPS och andra elektronikprodukter, fri frakt över 6.000 kr exklusive moms.
  Betalning sker normalt mot faktura efter leverans

  Leveranser
  Lagervaror levereras inom 7 dagar och beställningsvaror inom 3 veckor.

  Ej uthämtade paket
  Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 300:-

  Returer
  Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. När du utnyttjat din ångerrätt ska du, om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss

  Återbetalningsskyldighet
  Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller meddelade om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror. Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.

  Ångerrätt
  Privat konsument har, enligt distansavtalslagen, rätt att ångra köpet inom 14 dagar. Ångerrätten och full återbetalning gäller då varan och förpackning återlämnas i oförändrat skick. Har varan öppnats och nyttjats har Bohena rätt att göra prisavdrag för värdeminskningen på varan. För att, som privatkonsument, använda ångerrätten skall man kontakta Bohena AB. Returfrakten bekostas av konsumenten. Återbetalning sker så fort vi fått tillbaka varan och returen är godkänd (återbetalning sker inom 30 dagar).

  Garantier och service
  På samtliga varor lämnar Bohena AB 2 års fabriksgaranti om inget annat anges. Garantin innebär att vi byter ut eller reparerar trasig vara inom garantitiden om varan ej skadats av handhavandefel.

  Privat Policy
  När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter och i samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.”

  Övrigt
  Bohena AB förbehåller sig rätten till ändring av all information utan föregående avisering. Vid eventuell slutförsäljning eller om ett försäljningsobjekt utgått, har Bohena AB rätt att häva köpet och återbetala eventuella i förskott inbetalda belopp.