Kanonerbjudande till 29 december

Förutom det fantastiska erbjudandet nedan så ger vi 10.000 kr inkl. moms i rabatt på listpriset på maskinen så totalt är erbjudandet värt 58.000 kr

Skogspaketet en smart kombination

Lösningen med en Järnhästen Flex eller Flex 2 och vår självavlastande timmervagn är en smart kombination för rejäla tag i skogen för både ved- och gallringshuggning eller hantering av vindfällen eller barkborregranar.

Den självavlastande vagnen är helt utvecklad för användning med Järnhästen och ger maximalt tryck på maskinen för optimal dragförmåga. I tillägg får du en unik lösning där den bakre banken kan lossas med en sprint, vagnen delas och virkeslasset blir kvar på marken när maskinen körs framåt.

Välj maskin och få timmervagnen för bara 6.500 kr plus moms

och så bjuder vi på lastkranen

Med lastkranen blir timmerhanteringen mycket enklare. Du använder vinschvajern från motorvinschen och lastar timmervagnen eller kanske direkt på maskinen. I vårt erbjudande ingår denna lastkran helt utan kostnad!
Rejäla lass man kan ta på timmervagnen
Utmärkt när man ska sätta stängsel också

SKA JAG VÄLJA FLEX ELLER FLEX 2?

Flex och Flex 2 har båda de modernare drivbanden och flyttbara verktygsfästet, men Flex 2 är en vidareutveckling som innebär massvis med mindre förbättringar, särskilt för service och underhåll. Den riktigt stora skillnaden ligger i den radiostyrda motorvinschen och använder du maskinen för att vinscha mycket kommer du att uppskatta den enkla friläggningsfunktionen och du sparar många steg med fjärrstyrningen.

Produktblad

Provkör här

Ring innan på telefon 0702-612127 så vi säkert är på plats